Bridgereizen Buitenland 2017-2018

Buitenlandse Bridgereizen

Boon-a-part Bridgereizen biedt u niet alleen arrangementen in Nederland, maar ook prachtige bridgereizen naar het buitenland. Hieronder vindt u de reizen die op dit moment door Boon-a-part worden aangeboden.

Onze buitenlandse Bridgereizen worden uitgevoerd door touroperators die zijn aangesloten bij  de verplichte garantie fondsen.


10-daagse Bridgereis Portugal all inclusive april 2018 

Wie een gewoon heerlijke en onbezorgde vakantie wil, gaat naar Albufeira! Albufeira is de meest bruisende badplaats van de Algarve, aan de zuidkust van Portugal. De badplaats ligt op ongeveer 3 uur vliegen van Schiphol en ligt gunstig voor het maken van excursies. Vanuit Albufeira kunt u de hele Algarve verkennen. Maar ook de plaats zelf is zeer de moeite waard.

Meer-info

 


15-daagse All-Inclusive-reis Kos mei 2018 Caravia Beach HotelVertrekgarantie

kos2

Kos,  al 22 jaar een populaire Bridge vakantiebestemming. Hier vindt u de unieke combinatie van Griekse cultuur en mooie zandstranden. Kos laat zich graag per fiets verkennen en is slechts door een smalle zeestraat van Turkije verwijderd. Voor het 22e jaar op rij bezoekt Boon-a-part Bridgereizen dit prachtige eiland met de vele, en gevarieerde mogelijkheden. kenmerkt.

Meer-info

 


8 of 15-daagse Bridgereis Ibiza september/oktober 2018Vertrekgarantie

we love ibiza

Op slechts 2,5 uur vliegen vindt u het zonovergoten Ibiza. Dé hotspot voor een heerlijke bridge-, zon-, zee- en strandvakantie.

Medio mei 2018 wordt deze reis weer boekbaar.