Dé Bridgearrangementen van Boon-a-part

Boon-a-part, aanbieder van bridgearrangementen, organiseert al sinds 1995 bridgearrangementen zowel in eigen land als in het buitenland. Wat kunt u verwachten van een typisch Boon-a-part bridgearrangement? een ding is zeker:

Gezelligheid staat voorop!

Minimale inhoud voor al onze Nederlandse bridgearrangementen 

• De beste hotels voor de beste prijs
• Ontvangst met welkomstdrankje
• Overnachtingen in een comfortabele kamer
• Verblijf op basis van half pension (De verzorging begint met het diner op de aankomstdag en eindigt met een ontbijt op de vertrekdag.)
• Elke avond bridgen inclusief leuke en unieke prijzentafel
• Koffie/thee bij aanvang van elke bridgeavond
• Een lekkere bittergarnituur na elke bridgeavond
• Scoreverwerking via Bridgemates, dit houdt in een snelle uitslag en voor elk paar een persoonlijk overzicht
• Dagelijks de leukste journaals met uitslagen, tips en wetenswaardigheden
• Volledig bevoegde wedstrijdleiders (gezelligste wedstrijdleiders van Nederland)
• Op iedere avond zijn – voor leden van De Nederlandse Bridge Bond – meesterpunten te verdienen
• Toeristische tips en informatie over de omgeving en gemeente
• Mogelijkheden voor fiets- en wandelactiviteiten overdag

Een bridgeweekend staat open voor iedereen en wordt geboekt door bridgers van diverse pluimage. van hoog tot laag opgeleid, van welgesteld tot minderbedeeld en van top- tot thuisniveau. Bij Boon-a-part is de gemiddelde bridger van clubniveau. spelers uit de a-lijn, maar ook kaarters uit de d-lijn komen naar onze bridgeweekenden toe.

BEKIJK HIER ALLE BRIDGEARRANGEMENTEN »

De insteek van een bridgearrangement bij Boon-a-part is gezelligheid. Het doel is een gezellig weekend te bieden met ‘s avonds bridge en niet andersom. natuurlijk wordt er volgens de regels gespeeld, de wedstrijden verlopen eerlijk en de uitslag is een weergave van de bridgesterkte van de spelers. de‘mindere goden’ kunnen echter net zoveel plezier beleven aan het spel dan de betere bridger . Omdat tijdens het bridgen plezier en gezelligheid voorop staan zijn er bij Boon-a-part geen grote prijzen te verdienen. Wel zijn er sinds mei 2014 bij iedere bridgereis (per avond) meesterpunten van de Nederlandse Bridge Bond te verdienen.

Bridgearrangement uitgelicht:

een weekend bridgearrangement van Boon-a-part duurt van vrijdagmiddag (15.00 uur incheck hotel) tot en met maandagmorgen en gaat van start met een welkomstdrankje voor het diner. een prima moment voor de wedstrijdleider om nog wat extra informatie te geven over het hotel, de omgeving, de uitgaansmogelijkheden en het bridgen. vervolgens gaat iedereen aan tafel voor een heerlijk diner dat doorgaans uit een drie- of viergangen menu bestaat. na het diner gaat de bridgewedstrijd van start, waarbij u samen met uw partner een parenwedstrijd over zes ronden van vier spellen speelt. Het minimum aantal deelnemers staat op 16, het maximum kan variëren. normaal gesproken ligt dat maximum bij 48 spelers, maar met de feestdagen en bijzondere gelegenheden kunnen de aantallen groter zijn. Bijna direct na het leggen van de laatste kaart krijgt u de uitslag van de bridgewedstrijd, aangevuld met een persoonlijk  overzicht van uw bridgeprestaties.

Vrijblijvend

de volgende dag, de zaterdag, begint met een lekker ontbijt, waarna u de dag naar eigen
inzicht kunt besteden. Fietsen, wandelen, toeren met de auto, een museum bezichtigen
of een stad bezoeken, de keuze is aan u. Juist de vrijblijvendheid wordt zeer op prijs gesteld. rond zes uur komt de groep weer bij elkaar voor het diner en volgt er een nieuwe bridgeavond. de zondag voorziet in een programma met dezelfde ingrediënten. vaak biedt de wedstrijdleider aan om gezamenlijk een activiteit te ondernemen, maar niets is verplicht. Met het ontbijt op maandagmorgen loopt het bridgeweekend op een einde.

Midweeken/Minivakanties:

de gang van zaken bij midweekarrangementen is ongeveer hetzelfde: aankomst  maandagmiddag tussen 15:00 en 17:30, vier avonden bridgen en vertrek op vrijdagochtend. Op één van de dagen wordt er meestal door de wedstrijdleider voor de liefhebbers een gezamenlijke activiteit georganiseerd. Bijvoorbeeld een fietscafédrive.

Bridgejournaals

eén of twee keer daags wordt het Bridgejournaal van Boon-a-part uitgebracht. daarin staan de uitslagen, allerlei tips over mogelijke uitstapjes in de buurt, aardige verhalen en achtergrondinformatie en af en toe een puzzel of cryptogram.

Wilt u een Bridgearrangement reserveren of heeft u vragen over een Bridgearrangement neem dan contact op met 0347 – 750 444.
U kunt ook heel gemakkelijk online een bridgearrangement reserveren via het reserveringsformulier »