Bridgen in Fletcher Hotel-Restaurant Heiloo

Ligging: Heiloo – Noord-Holland

Fletcher HeilooHet 4-sterren Hotel-Restaurant Heiloo ligt in een afwisselende omgeving en op korte afstand van de oud-Hollandse stad Alkmaar. Tussen Alkmaar en Heiloo ligt het cultuurhistorische landgoed Nijenburg. Dit prachtige natuurgebied bevat statige bomenlanen, speelweides en prachtige vergezichten. Voor een heerlijk dagje aan het strand kunt u uitwijken naar Egmond aan Zee, ook de omliggende dorpjes zoals Bergen zijn een fiets of wandeltocht waard.
Heeft u vragen over dit hotel neem dan gerust contact met ons op via tel. nr. 0347-750 444. U kunt ook uw vraag mailen naar info@boon-a-part.nl

Meer informatie vind je onder de kalender »

2019
Hotelnaam
Arrangement
Nachten
Prijs p.p.
Wedstrijdleiders
Reserveren
Vertrekgarantie
dinsdag, 24 december 2019
Hotel Heiloo
4-daags Kerst Bridgearrangement
3
van:€279,-
voor:€244,-
Gastvrouw & gastheer zijn nog niet bekend
Vertrekgarantie
zondag, 29 december 2019
Hotel Heiloo
4-daags Oud en Nieuw Bridgearrangement
3
van:€269,-
voor:€234,-
Carola en Frits Coumans
2020
Hotelnaam
Arrangement
Nachten
Prijs p.p.
Wedstrijdleiders
Reserveren
Vertrekgarantie
vrijdag, 17 januari 2020
Hotel Heiloo
Weekend Bridgearrangement
3
van:€189,-
voor:€159,-
Carla Timmermans en Gerrit Harkema
Vertrekgarantie
vrijdag, 21 februari 2020
Hotel Heiloo
Carnaval Bridgearrangement
3
€179,-
Marian en Karel van Rooij

Wilt een bridgearrangement reserveren neem dan contact op met 0347 – 750 444. Ook kunt u heel gemakkelijk online uw bridgearrangement reserveren via het  reserveringsformulier »

Hotelkamers:

Hotel-Restaurant Heiloo in Heiloo beschikt over 41 ruime en klassieke kamers, die allemaal beschikken over een eigen badkamer met ligbad. Daarnaast heeft elke kamer een terras of balkon (geen lift aanwezig, kamers op de begane grond mogelijk op reservering en basis van beschikbaarheid).

Restaurant en bar

Voor een culinaire lunch of luxe diner kunt u in het restaurant terecht. Geniet van het kleurrijke menu, geïnspireerd door de Hollandse keuken. Alle gerechten worden bereid met dagverse en plaatselijke producten. In de knusse bar van het hotel kunt u nog een drankje nuttigen voor het diner of de nacht. Op zonnige dagen is het ook goed toeven op het terras.

Bereikbaarheid:
Openbaar vervoer:
Via de website www.9292ov.nl kunt u de route met het openbaarvervoer plannen. Wordt u liever telefonisch geholpen, voor reisinformatie kunt u terecht bij: 0900-9292 (€ 0,70 p/m, max. € 14,-)

Met de auto:
Voldoende gratis parkeer mogelijkheid.
Plan uw route met de auto »
Tip: klik op bereken route om de route te plannen

Adresgegevens:

Kennemerstraatweg 425
1851 PD Heiloo

Faciliteiten op een rijtje:

 • Bar
 • Lounge
 • Lunchroom
 • Airconditioning in openbare ruimtes
 • Multifunctionele zalen, max. 1000 personen Vergaderfaciliteiten
 • Verhuur van (elektrische) fietsen

 

Tips voor excursies:

 • De Kaasmarkt. Iedere vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur kunt u op het Waagplein in Alkmaar zelf zien hoe kaas gekeurd, gewogen en verkocht wordt.
 • Het Hollands Kaasmuseum. Een bezoek aan Alkmaar en haar kaasmarkt is uiteraard niet compleet zonder bezoek aan Het Hollands Kaasmuseum. U proeft de kaas van nu op het plein, terwijl u de kaas van vroeger kunt beleven in het naastgelegen museum.
 • Biermuseum De Boom. Dit museum is één van de weinige plaatsen in Nederland waar de bezoeker kennis kan maken met de geschiedenis van het brouwen van bier.
 • Het Zuiderzeemuseum. Dit museum vertelt de geschiedenis van het dagelijks leven rond de Zuiderzee, tot ongeveer het midden van de jaren dertig in de vorige eeuw.
 • De Beverwijkse Bazaar. Een plek in Nederland waar vele culturen elkaar ontmoeten. Beleef diverse geuren, kleuren en smaken op één van de grootste overdekte markten van Europa.
 • De Zaanse Schans. Een bekende openlucht attractie met tal van bezienswaardigheden en natuurlijk haar molens schetst een beeld van het leven in de zeventiende en achttiende eeuw in Nederland.

Meer informatie vindt u op de eigen website van het hotel www.fletcherhotelheiloo.nl