Boon-a-part vervoerservice 89euro

Unieke vervoerservice bij Boon-a-part Bridgereizen

De perfecte start van uw bridgereis tijdens de feestdagen nu met korting, van €99,- voor maar slechts 89 euro per persoon!Unieke Vervoerservice Boon-a-part Bridgereizen

Begin uw bridgereis zorgeloos met onze unieke taxiservice.
Samen met onze partner Taxi Wegman bieden we u een service op maat die uw reis al bij de voordeur van uw eigen huis op een ontspannen manier laat beginnen.

Nooit meer afhankelijk van familie of vrienden die u weg moeten brengen, geen dure parkeerplaatsen, geen gesjouw met koffers en lange wandelingen vanaf het openbaar vervoer, gewoon thuis voor uw eigen deur in- en uitstappen en per luxe auto of minibus rechtstreeks naar uw bestemming.

De beste manier om uw reis te beginnen en af te sluiten!

Het enige wat u hiervoor moet doen is tijdens het maken van uw reservering aangeven dat u gebruik wenst te maken van deze service en wij doen de rest.
Enkele dagen voordat uw reis begint, krijgt u de exacte ophaaltijd door en wordt u op uw vertrekdag op de afgesproken tijd thuis opgehaald.

Onze Taxiservice geldt voor alle adressen in heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en is niet afhankelijk van het aantal personen. U boekt deze unieke Taxiservice voor slechts 89 euro retour per persoon!

 

  • Bridgereizen - buitenlandse bridgearrangementen bij Boon-a-part Bridge Cruise bij Boon-a-part Feestdagen specialist