Bridgereizen Buitenland 2018 – 2019

Buitenlandse Bridgereizen

Boon-a-part Bridgereizen biedt u niet alleen arrangementen in Nederland, maar ook prachtige bridgereizen naar het buitenland. Hieronder vindt u de reizen die op dit moment door Boon-a-part worden aangeboden.

Onze buitenlandse Bridgereizen worden uitgevoerd door touroperators die zijn aangesloten bij  de verplichte garantie fondsen.


15-daagse Bridgereis Ibiza op 16 mei 2018 Santa EulaliaVertrekgarantie

we love ibiza

Op slechts 2,5 uur vliegen vindt u het zonovergoten Ibiza. Dé hotspot voor een heerlijke bridge-, zon-, zee- en strandvakantie. Ibiza is een favoriete vakantiebestemming voor jongeren en ouderen. Het is altijd gezellig op de terrassen en aan de boulevards. Beleef het rustgevende eilandgevoel van Ibiza.

Meer-info


8-daagse Bridgevliegreis naar Malta | Vertrek op 11 juni 2018 | 8 dagenVertrekgarantie

Malta haven zon

Welkom in op Malta, waar u kunt verblijven in het heerlijke luxe Hotel Labrande Riviera. Vanaf het hotel kunt u de boten zien aanmeren bij de haven. Ontdek het historische eiland Malta, ontspan aan het zwembad of strand maar bovenal: geniet van uw zonnig verblijf en de gezellige bridge

Meer-info

 


 

15-daagse All-Inclusive-reis Kos mei 2018 Caravia Beach Hotel

Vertrekgarantie

kos2

Kos, al 22 jaar een populaire Bridge vakantiebestemming. Hier vindt u de unieke combinatie van Griekse cultuur en mooie zandstranden. Kos laat zich graag per fiets verkennen en is slechts door een smalle zeestraat van Turkije verwijderd. Voor het 22e jaar op rij bezoekt Boon-a-part Bridgereizen dit prachtige eiland met de vele, en gevarieerde mogelijkheden. kenmerkt.

(VOL)