Bridgereizen Buitenland 2018 – 2019

Buitenlandse Bridgereizen

Boon-a-part Bridgereizen biedt u niet alleen arrangementen in Nederland, maar ook prachtige bridgereizen naar het buitenland. Hieronder vindt u de reizen die op dit moment door Boon-a-part worden aangeboden.

Onze buitenlandse Bridgereizen worden uitgevoerd door touroperators die zijn aangesloten bij  de verplichte garantie fondsen.

 

10-daagse Bridgereis Ibiza vertrek 21 september 2018 Santa Eulalia
Hotel direct aan het strandVertrekgarantie

we love ibiza

Op slechts 2,5 uur vliegen vindt u het zonovergoten Ibiza. Dé hotspot voor een heerlijke bridge-, zon-, zee- en strandvakantie. Ibiza is een favoriete vakantiebestemming voor jongeren en ouderen. Het is altijd gezellig op de terrasse n en aan de boulevards. Beleef het rustgevende eilandgevoel van Ibiza.

Meer-info


15-daagse Bridgereis Ibiza vertrek 3 oktober 2018 Santa Eulalia
Hotel direct aan het strandVertrekgarantie

we love ibiza

Op slechts 2,5 uur vliegen vindt u het zonovergoten Ibiza. Dé hotspot voor een heerlijke bridge-, zon-, zee- en strandvakantie. Ibiza is een favoriete vakantiebestemming voor jongeren en ouderen. Het is altijd gezellig op de terrassen en aan de boulevards. Beleef het rustgevende eilandgevoel van Ibiza.

Meer-info

 


 

8-daagse Bridgereis Kos vertrek 18 oktober 2018 Caravia Beach Hotel All Inclusive

Al 22 jaar komen wij op het prachtige eiland Kos, voor het eerst gaan wij in oktober naar deze populaire vakantiebestemming. Wanneer het in Nederland alweer koud en guur is, geniet u van een heerlijke nazomer!

Meer-info

  • Bridgereizen - buitenlandse bridgearrangementen bij Boon-a-part Bridgereizen - buitenlandse bridgearrangementen bij Boon-a-part Bridgereizen - buitenlandse bridgearrangementen bij Boon-a-part Bridgereizen - musical-bridgearrangementen bij Boon-a-part