Bridgereizen Buitenland 2018 – 2019

Buitenlandse Bridgereizen

Boon-a-part Bridgereizen biedt u niet alleen arrangementen in Nederland, maar ook prachtige bridgereizen naar het buitenland. Hieronder vindt u de reizen die op dit moment door Boon-a-part worden aangeboden.

Onze buitenlandse Bridgereizen worden uitgevoerd door touroperators die zijn aangesloten bij  de verplichte garantie fondsen.


All inclusive Bridgereis Albufeira, Portugal 10 dagen

In het zuiden van Portugal, in de karakteristieke Algarve, ligt Albufeira. Deze prachtige badplaats is de laatste decennia uitgegroeid tot één van de populairste toeristische badplaatsen van Portugal.

 

Meer-info


*NIEUW* 15-daagse Bridgereis ALL INCLUSIVE Vertrekgarantie
Vertrek 2 mei 2019 Kos

Al 22 jaar komen wij op het schitterende eiland Kos. Net zoals voorgaande jaren, gaan we ook weer in mei. Wilt u zelf ondervinden waarom wij vaste klant zijn van één van de mooiste zomerse plekken in de wereld? Verzeker u nu dan al van een plek en ga samen met Boon naar deze populaire vakantiebestemming!

Meer-info

 


*NIEUW* 15-daagse Bridgereis ALL INCLUSIVE Vertrekgarantie
Vertrek 17 januari 2019 Gran Canaria

Van goudgele stranden, ruige binnenlanden tot pittoreske dorpjes. Gran Canaria heeft het allemaal! Daarnaast schijnt 320 dagen per jaar de zon! Het is dan ook niet verwonderlijk dat dit eiland zich tot één van de populairste vakantiebestemmingen van Europa mag rekenen.

(VOL)


 

  • Bridgereizen - buitenlandse bridgearrangementen bij Boon-a-part Bridgereizen - buitenlandse bridgearrangementen bij Boon-a-part Bridgereizen - buitenlandse bridgearrangementen bij Boon-a-part Bridgereizen - musical-bridgearrangementen bij Boon-a-part