Bridgereizen Buitenland 2019 – 2020

Buitenlandse Bridgereizen

Boon-a-part Bridgereizen biedt u niet alleen arrangementen in Nederland, maar ook prachtige bridgereizen naar het buitenland. Hieronder vindt u de reizen die op dit moment door Boon-a-part worden aangeboden.

Onze buitenlandse Bridgereizen worden uitgevoerd door touroperators die zijn aangesloten bij  de verplichte garantie fondsen.


All inclusive Bridgereis Albufeira, Portugal 10 dagen

In het zuiden van Portugal, in de karakteristieke Algarve, ligt Albufeira. Deze prachtige badplaats is de laatste decennia uitgegroeid tot één van de populairste toeristische badplaatsen van Portugal.

 

Meer-info


*NIEUW* 15-daagse Bridgereis ALL INCLUSIVE Vertrekgarantie
Vertrek 2 mei 2019 Kos

Al 22 jaar komen wij op het schitterende eiland Kos. Net zoals voorgaande jaren, gaan we ook weer in mei. Wilt u zelf ondervinden waarom wij vaste klant zijn van één van de mooiste zomerse plekken in de wereld? Verzeker u nu dan al van een plek en ga samen met Boon naar deze populaire vakantiebestemming!

Meer-info

 


*NIEUW* 15-daagse Bridgereis IBIZA Vertrekgarantie
Vertrek 03 mei 2019 Santa Eulalia

Yessssss daar gaan we weer.  Genieten op Ibiza.
U gaat toch weer mee? Maar 2.5 uur vliegen en we genieten met z’n allen van dit prachtige eiland. 

Nog 11 kamers beschikbaar! 

Meer-info


 

  • Bridgereizen - buitenlandse bridgearrangementen bij Boon-a-part Bridgereizen - ontvlucht de Carnavals drukte bij Boon-a-part Bridgereizen - buitenlandse bridgearrangementen bij Boon-a-part Bridgereizen - musical-bridgearrangementen bij Boon-a-part