Bridgereizen Buitenland 2019 – 2020

Buitenlandse Bridgereizen

Boon-a-part Bridgereizen biedt u niet alleen arrangementen in Nederland, maar ook prachtige bridgereizen naar het buitenland. Hieronder vindt u de reizen die op dit moment door Boon-a-part worden aangeboden.

Onze buitenlandse Bridgereizen worden uitgevoerd door touroperators die zijn aangesloten bij  de verplichte garantie fondsen.


8-daagse PREMIUM reis naar Toscane, vertrek 28-juni
Vertrekgarantie

Een onvergetelijke reis naar de prachtige Italiaanse streek Toscane! Reis met Boon-a-part Bridgereizen naar het historische dorpje Figline Valdarno en verblijf in de 14e eeuwse Villa Casagrande met eigen wijnkelder.

*Nieuw*

Meer-info

 


10 daagse ALL INCLUSIVE Bridgereis Albufeira, vertrek 4 aprilVertrekgarantie

In het zuiden van Portugal, in de karakteristieke Algarve, ligt Albufeira. Deze prachtige badplaats is de laatste decennia uitgegroeid tot één van de populairste toeristische badplaatsen van Portugal.

 

Meer-info


15-daagse Bridgereis ALL INCLUSIVE Vertrekgarantie
Vertrek 2 mei 2019 Kos

Al 22 jaar komen wij op het schitterende eiland Kos. Net zoals voorgaande jaren, gaan we ook weer in mei. Wilt u zelf ondervinden waarom wij vaste klant zijn van één van de mooiste zomerse plekken in de wereld? Verzeker u nu dan al van een plek en ga samen met Boon naar deze populaire vakantiebestemming!

Meer-info

 


15-daagse Bridgereis IBIZA Vertrekgarantie
Vertrek 03 mei 2019 Santa Eulalia

Yessssss daar gaan we weer.  Genieten op Ibiza.
U gaat toch weer mee? Maar 2.5 uur vliegen en we genieten met z’n allen van dit prachtige eiland. 

Nog 11 kamers beschikbaar! 

Meer-info


 

  • Bridgereizen - musical-bridgearrangementen bij Boon-a-part Bridgereizen - buitenlandse bridgearrangementen bij Boon-a-part Bridgereizen - ontvlucht de Carnavals drukte bij Boon-a-part Bridgereizen - buitenlandse bridgearrangementen bij Boon-a-part