Gastenboek

Wilt u laten weten hoe fantastisch uw bridgereis, bridgearrangement of bridgecruise was? Laat dan een bericht achter op ons gastenboek u kunt zelfs een leuke foto toevoegen.

Uw naam:

Uw e-mail adres:

Uw reactie:

Wilt u ook een foto toevoegen?

03-01-2014

Wij zijn met de oudejaar met 4 vriendinnen naar de witte brug in Lekkerkerk geweest en ik moet zeggen het was TOP!!! Geweldige sfeer, heerlijk gegeten en het hotel personeel heeft er alles aangedaan om er een echt feest van de maken!!

Bep heemskerk


28-12-2014

Na onze geweldige ervaring met de reis Eilandhoppen Griekenland hebben we vol enthousiasme ingeschreven voor een Kerstarrangement bij Hotel ‘s Hertogenbosch in Rosmalen.
Ook dit keer weer uitstekend bevallen. We waren met 3 vriendinnen, elk een 1-pers. kamer. Die waren prima en het eten, de bediening en het Kerstdiner met muzikale begeleiding uitstekend.
Ik werd gekoppeld aan een andere alleen reizende bridgester en we hebben het samen heel leuk gehad!

Tot een volgende keer
Christina Dekker


28-12-2014

De eilandhoppen reis naar 4 Griekse eilanden in september was geweldig!
Prima georganiseerd en begeleid door Sjef en Anny Boon. Een echte aanrader.
Als jullie het met andere eilanden organiseren zijn we zeker weer van de partij!

Christina Dekker


01-12-2014

De bridgereis naar Soest met als leiding Miny en Vic Heunen was fantastisch gezellig, goed georganiseerd en ook de musical in het Beatrixtheater was heel bijzonder.

Mijn partner, Nicke Tan, en ik, Ada Hellenaar, hebben beiden bijzonder genoten.


10-11-2014

Onze bridgecruise eind oktober was áf. Perfect organisatie, gezelligheid, eten, bediening, tocht Als men mij vraagt hoe het was is mijn antwoord: een volgende keer kan alleen maar tegenvallen Bedankt
Waarheen volgende keer?

Janssen


30-10-2014

Ik wilde jullie nog heel, heel hartelijk bedanken voor de gezellige en goed georganiseerde bridgereis, ook namens mijn dochter Karin. Ik heb al veel bridgereisjes gemaakt en die waren altijd wel goed, maar dit was geweldig! Er heerste een zeer gezellige sfeer, de bediening was perfect, de bot goed en mooi ingericht, het eten was heerlijk en ‘t bridgen zeer goed geregeld. Ook nog iedere dag een scheepsjournaal! Ik heb van niemand iets negatiefs gehoord, alleen maar positieve berichten. Ga zo door, dan komen we de volgende keer weer!
Tot ziens,
Ini en Karin Engels


29-10-2014

Afgelopen weekend, 24 okt. 2014, voor de eerste maal een bridgereisje geboekt samen met een vriendin. Het was een geweldige ervaring, met topbegeleiding door Paul & Tineke. Er werd gemengd gebridged door “zienden en visueel gehandicapten”. Fijn dat we elkaar een geweldig weekend hebben gehad in een heerlijke gemoedelijke sfeer. Hotel Boschoord staat in een prachtige omgeving midden in het bos. Een mooie wandeling gemaakt met een gids die bijzonder veel te vertellen had en ons met veel plezier mooie paddestoelen heeft laten zien. En niet geheel onbelangrijk, we hadden een mooie rustige kamer en hebben verrukkelijk gegeten. Bedank!!!

Mieke


20-10-2014

Wat was dit een prima hotel! Bezocht met een bridge groep vanaf 10 okt tot 13 okt. “De Sallandse Heuvelrug” in de gemeente Rijssen vlak bij de mooie Holterberg in een schitterende omgeving. Na een volle dag in de prachtige natuur, hebben we genoten van heerlijke maaltijden om 18.00 uur om daarna met een gezellige groep 3 avonden samen te bridgen. Goede stoelen, prettige tafels, gezellige bridgezaal! Prima leiding van Bob en Will, kortom geslaagd, maar nogmaals een iets luxer hotel verhoogt toch de sfeer!!!! we gaan hem onthouden!!!!

Bernardine en Paul


13-10-2014

Wij hebben een fantastische vakantie gehad op de Griekse eilanden onder de voortreffelijke leiding van Sjef en Annie,die voor het reisgezelschap alle mogelijke moeite hebben gedaan om het ons allen naar de zin te maken.Kortom het was een grandioze en heerlijke vakantie, daarvoor onze dank.

Bram en Judith van Gelder.


06-10-2014

Verblijf met 56 bridgers in Hotel Trivium te Etten-Leur van 3-6 oktober 2014.
Niets dan lof. Prima hotel, heerlijk eten, mooie kamers en bovendien geweldige bediening.
Een aanrader!!!

Els Haremaker


31-08-2014

Super gezellig weekend geweest in Hotel Het Witte Huis. Tineke en Keith Woodford zijn een geweldig echtpaar voor de drives, maar ook voor de zorg hebben over alles. War Horse was groots. De dubbeldekker een beetje krap voor de doelgroep.

Barbera Wiemer en Jan Goris


28-08-2014

Even een kort berichtje n.a.v. ons onlangs genoten weekend in hotel het Witte Huis in Soest. We hebben eerlijk gezegd “Genoten”van het verblijf ter plekke. Het verblijf in het hotel was perfect. De bediening en het personeel was zeer enthousiast en vriendelijk. Niets was hen te veel. Voor het diner kon gekozen worden uit vlees of vis.

De bridgeleiding met Tineke en Kieth was perfect. Alle “probleempjes” die wel eens ontstonden door klagers werden professioneel opgelost. Zelfs het persoonlijk afscheid nemen van iedere deelnemer na het laatste ontbijt had ik niet eerder gezien. bij jullie organisatie.

Dan het hoogtepunt van het weekend……
WAR Horse….. in Carre in Amsterdam!
Zo goed georganiseerd van het begin tot het eind.Het vervoer per luxe bus naar Amsterdam,de ontvangst door hostesses van Carré met hapjes en drankjes, de VIP plaatsen, de geweldige show en de verzorging in de pauze, ook weer met hapjes en drankjes, in één woord GEWELDIG gedaan! Toch is het jammer dat er in z’n groep van 60 personen altijd wel één of meerdere klagers zitten, die zo nodig naar klachten zoeken. Zo bijvoorbeeld een alleenstaande vrouw die geboekt had voor een éénpersoonskamer. Daar extra voor had moeten betalen, maar slechts een kamertje kreeg met één ben en een badkamertje had waar ze haast niet kon douchen. Jammer.Dan zeten in deze groep veel ouderen die moeite hadden met lopen. Zo waren er mensen met rollators, stokken en een scootmobiel. Misschien een gedachte om ook hier aandacht aan te besteden?
Sjef en Annie, we hebben elkaar al diverse keren meegemaakt, o.a. in Turnhout en de cruise van Rotterdam naar Gorinchem, Willemstad, Antwerpen, Dordrecht, etc.
Ik wens jullie veel sterkte in de toekomst en zeg……Ga zo door met het vele bridgers naar de zin te maken

Wim en Ineke Eijgelaar


24-07-2014

Hallo Corrie en Maarten van der Plas,

Mijn weekend kon niet meer stuk ondanks de hitte. Heb met volle teugen genoten van jullie en het gezelschap. Het was zo gezellig onder elkaar mede door jullie inzet. Hoop jullie nog eens te zien tijdens de weekendbridge.

Heel veel dank voor alles ook voor de foto’s.
Mooie herinneringen aan een grandioos weekend in hotel Bosschoord.

Groetjes Jenny


04-07-2014
Graag willen wij nogmaals een pluim geven aan uw leidersechtpaar : Vic en Miny Heunen.ze hebben het fantastisch gedaan.heeel gezellig .
Wij waren een midweek in Oisterwijk.

Fam.Koot

11-06-2014
Wij willen Keith en Tineke bedanken voor het leuke bridgeweekend in Carlton hotel in Naaldwijk. Het waren gezellige en actieve wedstrijdleiders. Tot een volgende keer! Groetjes Jan en Leny


27-05-2014
We hebben genoten van ons bridgeweekendje in Hotel Scheperskamp in Lochem afgelopen weekend. Prima kamer, vriendelijke bediening, heerlijk eten dat ook nog een heel mooi werd opgediend en supergezellige bridgeleiding in de personen van Karin en Peter Voorhaar, die behalve het bridgen ook nog actief waren met een quizze en elke morgen een leuk bridgejournaal. kortom een groot succes. We zijn zeker van plan volgende keer weer met boon-a-part in te zee te gaan. Hartelijke groet en bedankt; Siny, Marianne, Loes, Stijntje, Aly en Bini.


10-3-2014
7-9 maart 2014 Beuningen, Dinkeloord hotel. Een leuk weekend in een goed hotel. Het weer werkte erg mee. Vic heeft veel tijd besteed om het ons naar de zin te maken.
Guus en Ans Obbens (en de rest van Den Helder)


10-3-2014
We hebben genoten van ons bridgeweekendje in Hotel Dinkeloord. Bedankt voor de leuke wijze waarop jullie de drives hebben georganiseerd Vic en Mini Heunen.

Tjeerd en Pam


27-2-2014
Weekje Albufeira was geweldig. Erg prettige leiding, fantastich hotel, aardige groep mensen. Er was niets te wensen over.

Wil Bibo


26-2-2014
Reis boven verwachting geslaagd.Hotel mooi,goede service,vriendelijk en behulpzaam personeel.Gezellig bridgegezelschap en Guus en Agaath om in een lijstje te zetten.

J.G.Martens-Wartena


25-2-2014
februari 2014 Albufeira. Geweldig hotel, heerlijk eten en een leuke omgeving.
Gezellige mensen en fijne begeleiding van Guus en Agaath.

Jaap en Matty


20-02-2014

Februari 2014 in Albufeira. Ontzettend leuk. Omgeving prachtig, hotel super en de begeleiding van Guus en Agaath -of de Gusagaat zoals ik hen in mijn bedankwoord heb genoemd-subliem.
Jaap


10-01-2014

Kerst 2013 waren wij in hotel hellendoorn.
Hierbij wil ik m’n complimenten doen over de prima georganiseerde drive’s en de goede verzorging in het hotel. Vooral de diner’s waren voortreffelijk (jammer geen kersttafellakens) aardig personeel.  Dit was m’n eerste keer met vriendin Bep Broekhuijsen.
Maar ik ga zeker nog vaker dit doen.

Alida Koster


08-01-2014

Ik moet het toch even zeggen. Ik wist al dat de Oud en nieuw arrangementen in Hotel Nobis goed zijn maar dit keer was het overdonderend goed. Prima leiding, heerlijk eten, zeer gezellige oudjaarsviereing. Grote klasse. Hartstikke bedankt.

Lies en Piet Zoeteman


30-12-2013
gb

Ongelooflijke kerst gehad in Heiloo. Super Hotel, leuke bridgeleiding, 2x een Diner Dansant ,geweldige muziek. 2e Kerstdag om 11,30 stond de bus voor en heeft ons naar Katwijk gereden ,waar we de geweldige musical Soldaat van Oranje te zien kregen, Super !!! kerst dagen gehad.voor herhaling vatbaar.

Trees Jansen


28-12-2013

Uw Kers arrangement in Lochem was een succes! Top! Mijn partner en ik hebben er enorm van genoten. De wedstrijdleider en zijn vrouw,Jaap en Geesje waren geweldig. Geen stress,maar pure gezelligheid en deskundigheid. Dank jullie wel. M.Kemna


12-12-2013

Beste Jaap en Geesje,

Wij hebben genoten van jullie plezierige wijze van leiding geven aan een bridge weekend zoals dat in Lekkerkerk op 1 november 2013. Ook de fotoserie die jullie gemaakt hebben gaf voortreffelijk de ontspannen sfeer weer van het gezelschap. Helaas hebben ze maar enkele dagen in de foto galerij gestaan, zodat ik te laat was om ze te downloaden voor mijn fotoboek. Mocht iemand ze nog hebben, dan zouden we daar graag gebruik van willen maken.

Met vriendelijke groet en dank,

Garry en Christ


10-12-2013

Hallo lieve luitjes,
Wat hebben jullie het weer fantastisch georganiseerd. We hebben tijdens het diner-dansant overwogen met de pet rond te gaan want jullie moeten er vast op toeleggen. Voor zo’n klein prijsje zo’n fantastisch weekend. Over eerdere reizen met jullie waren we al enthousiast, maar dit was super! Museumbezoek, rondtoer, diner-dansant met Serge, het kon niet op. We verheugen ons al op kerst in Heiloo inclusief de musical Soldaat van Oranje. Trees en ik wensen jullie prettige kerstdagen en een gezond, gelukkig, liefdevol en succesvol 2014.

Groetjes, Trees en Pierre


10-12-2013

Hallo ,het was een schitterend weekend in asten .
Heel hartelijk dank en tot ziens.
Groet Aal Veerman


10-12-2013

Beste Sjef en Annie,

Ik wil jullie persoonlijk en mede namens de Amsterdamse groep, hartelijk bedanken voor het super week-end.
Petje af voor jullie inzet en creatieviteit.
Het was een grote maar zeer gezellige groep mensen bij elkaar.
Wij komen graag weer een keer terug.

Ik wens jullie alvast goede kerstdagen toe en alle goeds voor 2014, vooral veel succes met jullie bedrijf.

Hartelijke groeten,

Gonnie Muller-Gomperts


16-10-2013

Wij willen de organisatie hartelijk bedanken voor het gezellige bridgeweekend in Bergen op Zoom 27 tot 30 september. Vooral het leiders echtpaar de heer en mevr Lijnkamp zij hebben het voortreffelijk gedaan.

Groeten Heily en Ella Naaktgeboren uit Dordrecht


01-10-2013

Van 27 t/m 30 sept. hebben wij genoten van een geweldig bridgeweekend in Hotel de Witte Raaf in Noordwijk. Het had niet beter gekund. Het gezellige hotel, het lekkere eten mooi uitgeserveerd, prima ontbijtbuffet, vriendelijk personeel, leuke groep bridgers en als cadeautje het prachtige weer. Maar last but not least onze wedstrijdleiders Karin en Peter. Zo attent en belangstellend voor iedereen. Ze staan voor ons in de top 3! Groetjes van Nelly, Leny, Marijke en Riny uit Venlo en omstreken.


30-09-2013

weekendje Noordwijk: fantastisch, fijne sfeer, heerlijk eten en uitstekende leiding van Karin en Peter Voorhaar, heel enthousiaste mensen en gezellig. We hadden prachtig weer en konden volop genieten van fijne fietstochtjes door de duinen. Groeten van Tiny en Piet van der Wijst


06-09-2013

We zijn net weer terug van een (bridge) midweek in Arcen in Limburg. Het hotel (Rooland) was helemaal prima, heerlijke bedden, lekker eten, vriendelijk personeel. En we hadden natuurlijk PRACHTIG weer. Maar bovenal hebben we leuk gebridged. Het was een klein gezelschap van 17 personen, de wedstrijdleiding Klaas en Veri Brink hebben ervoor gezorgd dat alles goed geregeld was! Veri speelde zelf ook 4 avonden mee zodat er geen stilzit was, helemaal perfect!
Een echte aanrader zou ik zeggen!

Groetjes van Olaf en Sandra uit Winterswijk!


31-08-2013

De midweek van 26 t/m 30 augustus in hotel de Hunzebergen was voor ons van het begin tot het eind geweldig. We hebben meer dan genoten van de gezellige club mensen, het hotel met zijn vriendelijke bediening en het overheerlijke eten en, natuurlijk, het bridgen ’s avonds.
Daarbij hadden we geweldig mooi weer waardoor we er overdag heerlijk op uit konden gaan.
Orvelte, een oud museumdorp, bezocht, bij het boomkroon pad gewandeld en “de Luie Tuinman”, een schitterend aangelegde tuin in Ruinen van meer dan 10.000 m2 bewonderd.
Maar vooral alle lof voor onze bridgeleiding Karin en Peter, de uitdrukking: “ gezelligheid kent geen tijd “ is bij hen meer dan van toepassing, en daarbij was hun niets teveel om het ons naar het zin te maken. De quiz, de bingo en de dagjournaals met puzzeltje, annekdotes en bridgeprobleempjes zijn door ons ook zeer gewaardeerd.  Abosluut voor herhaling vatbaar.

Tonny en John van den Bremer


18-08-2013

Van 5 t/m 9 augustus hebben we genoten van een midweek in hotel De Witte Brug in Lekkerkerk. Er waren betrekkelijk weinig deelnemers, die allemaal aardig en gezellig bleken te zijn. Al gauw ontstond een soort familiegevoel, wat vooral ook gestimuleerd werd door Karin Poppelaars, die goed in de gaten hield dat niemand iets tekort kwam en ons steeds voor hield dat we op vakantie waren. Mocht het met het bridgen wat minder gaan, dan kon je altijd nog in de prijzen vallen door het oplossen van een hersenkraker of het zoeken naar bridgetermen en gezegden en er was zowaar een bridgebingo. Om overdag niet in te slapen, was er de laatste dag een terras quiz.
Peter Voorhaar liet zien dat hij een deskundig fotograaf is; hij heeft vele gezellige momenten vastgelegd. Ook zorgde hij ervoor dat de uitslagen meteen verwerkt werden in het dagjournaal, terwijl wij dan natuurlijk al genoten van een glas wijn.
Hotel De Witte Brug beschikt over een uitstekende keuken. Het nadeel daarvan is dat er nu weer even streng op de lijn gelet moet worden.
Karin en Peter, heel hartelijk bedankt voor jullie deskundige begeleiding, de goede zorgen en gezelligheid.

Hartelijke groeten van Sietske


14-08-2013

Goede morgen Sjef en Annie,

Alsnog hartelijk dank namens de “duitse groep” voor het gezellige weekend “André Rieu”.
Wij wensen nog veel succes voor de toekomst!

HG. Edmee


13-08-2013

Ook langs deze weg willen wij laten weten dat we een fantastisch bridge wellness weekend hebben gehad in bergen op zoom . Voor ons de eerste keer dat we zoiets deden wij bridgen pas 2 jaar. Maar we gaan het zeker herhalen . De opvang naar ons toe van de wedstrijd leiding Karin en Peter was echt geweldig. Tot in de puntjes verzorgd weden we door deze twee fantastische mensen . Daarbij de goede zorg van het hotel personeel en vandaar voor ons een fantastisch weekend .

Johan en Jannie de bruine

 


16-07-2013callantsoog

Het was berengezellig ons arrangement van vrijdag 12 t/m maandag 15 juli in Callantsoog onder leiding van Maarten en Corrie van der Plas. We hadden met z’n vieren geboekt. De dames hebben niet gebridged. Wilden nog niet meespelen omdat ze net van de cursus af komen maar hebben zich uitstekend vermaakt. Hebben ’s avonds heerlijke strandwandelingen gemaakt want het was geweldig mooi weer.

Wij hebben het aan de bridgetafel prima naar ons zin gehad. Met 9 tafels hoefde Maarten tijdens het spelen gelukkig stil te zitten. De verzorging, ontbijt, diner en de hapjes ’s avonds, was prima. geregeld en de plaatselijke invallers, om een rusttafel te voorkomen, waren eveneens gezellige mensen. Kortom, we hebben een fantastisch weekend gehad met z’n vieren en zullen in de toekomst absoluut nog wel eens een arrangement boeken en dan wellicht alle vier komen bridgen.

Cees van Deursen en Frans Waroux.


16-07-20uitkijk_pandfoto13

Wij hebben van een prima weekend in Hotel de Uitkijk genoten.
Miny en Vic hebben enorm bijgedragen aan het slagen van dit weekend. Hartelijk dank hiervoor.
Het zal leuk zijn hen in een volgend weekend weer te ontmoeten…..

Nan en Wim Lehman de Lehnsfeld


 

06-07-2013Hotel Boschoord

Geachte meneer, mevrouw,

De bridge-midweek in Hotel Boschoord te Oisterwijk is wat ons betreft uitstekend geslaagd.
Het arrangement was uitstekend, de verzorging (hotel, maaltijden en sfeer) was prima, en de bridgeleiding van dhr/mevr Douwe en Joke van den Berg was voortreffelijk.

Wat meewerkte was het goede weer (niet te warm en niet te nat), en een plezierige groep. Maar dat doet niets af aan de inzet van de bridgeleiding.

Ik wil U, mede namens mijn echtgenote, complimenteren met de keuze van de lokatie, en de toewijzing van de bridgeleiding.

We zouden het op prijs stellen, als U de heer en mevrouw van den Berg ook onze dank wil overbrengen.

Met vriendelijke groet,
Cor en Marijke Jongerden

 

  • Bridgereizen - buitenlandse bridgearrangementen bij Boon-a-part Bridge Cruise bij Boon-a-part Feestdagen specialist