Bridgen in Hotel-Restaurant Heidehof in Friesland

heidehofLigging – Heerenveen, Friesland
Hotel-Restaurant Heidehof heeft een prachtige ligging in Heerenveen, ‘de sportstad van het Noorden’. Wie kent bijvoorbeeld het Abe Lenstra voetbalstadion niet? En wat dacht u van het Thialf Stadion? Daar waar de internationale schaatsevenementen worden gehouden, met duizenden schaatsliefhebbers op de tribune en verschillende dweilorkesten die bijdragen aan de gezellige sfeer. Maar waar u ook zelf de schaatsen kunt onderbinden.
Vanuit het hotel kunt u natuurlijk ook prachtige fiets- en wandelroutes maken. En het centrum van Heerenveen is uitermate geschikt voor mensen die van winkelen houden.

Meer informatie vind je onder de kalender »

Heeft u vragen over dit hotel neem dan gerust contact met ons op via tel. nr. 0347-750 444. U kunt ook uw vraag mailen naar info@boon-a-part.nl

Wilt een bridgearrangement reserveren neem dan contact op met 0347 – 750 444. Ook kunt u heel gemakkelijk online uw bridgearrangement reserveren via het reserveringsformulier >>

Kamers:
Sfeervol en comfortabel. Dat zijn de kenmerken van de 34 kamers en 8 royale suites van Hotel-Restaurant Heidehof. Alle kamers beschikken over een telefoon, televisie, minibar, zitje en badkamer met bad of douche en toilet. En voor de liefhebbers: Enkele suites zijn voorzien van een waterbed.

Restaurant en Bar:
In een soort van grand café, ‘t Heidemeer genaamd, kunt u terecht voor het ontbijt en de lunch. Leuke bijkomstigheid is dat ‘t Heidemeer uitzicht biedt over onze tennisbanen en toegang heeft tot een royaal terras. Hier kunt u genieten van een kopje koffie, een ruime variatie van kleine gerechten, bitterhapjes of een glaasje wijn. Ook heeft Hotel-Restaurant Heidehof een gezellige bar, ‘Under Wetter’, waar u terecht kunt voor een aperitief of slaapmutsje. U kunt hier echt even helemaal ontspannen.

Faciliteiten op een rijtje:
– 42 comfortabele hotelkamers (non-smoking)
– Smoking rooms: 8
– Suites: 8
– Restaurant
– Bar
– Lift
– Drie tennisbanen
– Rookvrije kamers
– Rolstoeltoegankelijk
– Draadloos internet
– Gratis parkeergelegenheid
– Huisdieren zijn toegestaan (toeslag 10 euro per huisdier per nacht)

Bereikbaarheid:
Openbaar vervoer:
Vanaf treinstation Heerenveen met buslijn 17. De bus stopt achter het hotel.
Met de auto:
Voldoende gratis parkeergelegenheid.

Tips voor excursies:
– Thialf Stadion
– Stadscentrum van Heerenveen
– Museum Willem van Haren
– Museum Belvedere
– Business Park Friesland
– Leeuwarden
– Abe Lenstra Stadion
– Verschillende wandel- en fietsroutes

Meer informatie vind u op de website van het hotel www.hotelheidehof.nl

Routebeschrijving