Klassieke Nederlandse Bridgecruise langs de IJssel oktober 2018 *Nieuw*

 

U bent van harte welkom aan boord van onze Klassieke Nederlandse Bridgecruise langs de IJssel! Vaart u weer met ons mee? We hebben samen met de schipper een fantastische route over de IJssel voor u uitgestippeld. De route neemt u mee naar de historische steden Kampen, Deventer, Zutphen en Arnhem.  Uiteraard bent u tijdens de cruise voorzien van alle luxe en geniet u van de gezelligste bridge.

cruise icon  Klassieke Nederlandse Bridgecruise langs de IJssel

land Marker icon De nieuwe kade 1, 6827 AA Arnhem

bed Icon  3 nachten

kalender icon  22 oktober

Tweepersoonshut Eénpersoonstoeslag
Hoofddek €359 p.p. €40 p.p.
Promenadedek €379 p.p. €50 p.p.

icon parkeren  Informatie betreffende parkeren vindt u onderaan deze pagina. 

Boek direct

Vaarschema:

Dag 1, _maandag  22 oktober:
Arnhem – Kampen

U reist op eigen gelegenheid naar­ Arnhem. In de ochtend wordt u aan boord van de MPS Calypso verwacht. Om ca. 11.00 uur start de cruise richting De oude Hanzestad Kampen, om ca. 18.00 komen wij hier aan. In de avond kunt u genieten van een heerlijk diner en aansluitend starten we de bridgeavond.

Bridgecruise, IJsselmeer  Captein Bridgecruise fictief    Bridgecruise Arnhem Nederrijn

Dag 2, _dinsdag  23 oktober:
Kampen – Deventer

Na het uitgebreide ontbijt bent u nog even in de gelegenheid om Kampen te bezoeken. Te voet kunt u hier heerlijk op ontdekkingstocht door het historische centrum. Om uiterlijk 12:00 wordt u aan boord verwacht om de reis voort te zetten naar Deventer. Onderweg ontdekt u het prachtige IJsselgebied, geniet u nog even van de nazomerzon op het zonnedek? Aangekomen in Deventer kunt u genieten van het heerlijke uitgebreide diner en uiteraard wordt er in de avond weer gebridget.

Dag 3, _woensdag  24 oktober:
Deventer – Zutphen

In de ochtend kunt u na het ontbijt nog even genieten van de prachtige stad Deventer. Breng een bezoek aan de eeuwenoude binnenstad, bekijk hier de Grote of Lebuïnuskerk. Heeft u nog tijd? Dan is het prachtige stadhuiscomplex zeker de moeite waard. Weer aan boord geniet u tijdens de vaart naar Zutphen van een heerlijk lunch. In de verte ziet u de kenmerkende skyline van Zutphen, om ca. 14:00 meren wij hier aan. De rest van de dag kunt u hier genieten van de kunst , cultuur en de buitenlucht.
De laatste avond aan boord is altijd het gezelligst. Na het chique Captain’s diner geniet u een feestavond met entertainer Uwe.

Bridgecruise op de IJssenl   Bridgecruise Wilsum aan de IJssel   Historische Zutphen tijdens uw bridgereis

Dag 4, _donderdag  25 oktober:
Zutphen – Arnhem

Aan het begin van de dag vertrekken we weer richting ons vertrekpunt in Arnhem, hier komen we om ca. 14:00 aan. Tijdens onze weg terug geniet u nog één keer van onze heerlijke lunch aan boord. Na de lunch volgt de ontscheping en reist u op eigen gelegenheid weer terug naar huis.
Ongetwijfeld zult u met genoegen terugkijken op deze bijzondere bridgereis!

Dag 1  11:00    Vertrek vanuit Arnhem
18:00   Aankomst in Kampen
Dag 2 12:00   Vertrek vanuit Kampen
17:00   Aankomst in Deventer
Dag 3 12:00    Vertrek vanuit Deventer
14:00    Aankomst in Zutphen
Dag 4  09:00   Vertrek uit Zutphen
14:00    Aankomst Arnhem

*Tijden zijn onder voorbehoud en kunnen nog wijzigen

 

Riviercruiseschip MPS Calypso – Rederij Feenstra Rijn Lijn

Aan boord van de Calypso vinden we op het promenadedek een comfortabele lounge met dansvloer en gezellige bar. De receptie en souvenirshop bevinden zich in de centraal gelegen hal. Het op het hoofddek gelegen restaurant is sfeervol ingericht. Het zonnedek is gedeeltelijk overdekt en natuurlijk voorzien van gemakkelijke stoelen en enkele fitnessapparaten.Bridgecruise-02

Toegankelijkheid:
Vanaf het promenadedek kunt u gebruik maken van een stoellift naar het restaurant en naar het zonnedek. De hutaccommodatie op het hoofddek is alleen per trap bereikbaar. Het restaurant is alleen vanaf het promenadedek toegankelijk.

Hutaccommodatie:
Alle hutten aan boord zijn voorzien van alle comfort met faciliteiten als douche en toilet, airconditioning, televisie, grote ramen, een kluisje, bureautje en twee naast elkaar staande bedden. Overdag wordt een van de bedden opgeklapt en het andere bed wordt omgebouwd tot een bankje. De B-hutten op het promenadedek hebben een opklapbed en een vast bed. Een van de drie-persoonshutten op het promenadedek heeft een bovenbed. In de andere staan drie lage bedden.

Verzorging:
Het ontbijt en de lunch zijn in buffetvorm, het diner wordt aan tafel geserveerd. Ook aan boord van dit schip bieden wij bij het diner keuze uit twee hoofdgerechten.

Zonnedek:

 • Fitnessapparatuur
 • Stoellift naar het promenadedek
 • Putting green

Promenadedek:

 • Hal met receptieBridgecruise
 • Souvenirshop
 • Lounge met bar en dansvloer
 • Stoellift naar het restaurant


Hoofddek:

 • Restaurant en keuken

Technische gegevens:

 • Lengte 75,00 m
 • Breedte10,50 m
 • Diepgang 1,10 m
 • Spanning 220 Volt
 • Motoren 2 x 650 pk
 • Boegschroef200 pk
 • Complete radar- en zenduitrusting

Parkeren bij de Haven

Ons advies
U kunt parkeren in Parkeergarage Rozet Deze bevindt zich op 3 minuten lopen van de Rijnkade. Een andere optie is parkeren bij het P+R Gelredome.

Reserveren

Wilt u een bridgearrangement reserveren neem dan contact op met 0347 – 750 444. Ook kunt u heel gemakkelijk online uw bridgearrangement reserveren via het reserveringsformulier »

 • Bridgereizen - buitenlandse bridgearrangementen bij Boon-a-part Bridgereizen - buitenlandse bridgearrangementen bij Boon-a-part Bridgereizen - buitenlandse bridgearrangementen bij Boon-a-part Bridgereizen - musical-bridgearrangementen bij Boon-a-part