Wilt u invalwedstrijdleider worden bij Boon-a-part Bridgereizen?

Dat kan! Op dit moment zijn wij op zoek naar gezellige en goede invalwedstrijdleiders voor onze kerstarrangementen.

Met al ruim 1.500 gasten die hebben geboekt worden dit misschien wel de best geboekte feestdagen ooit! Door de enorme groei van het aantal arrangementen zijn wij op zoek naar enthousiaste, gastvrije invalwedstrijdleiders, die tijdens de bridgearrangementen met de kerstdagen ons team versterken.

Wedstrijdleider, maar dan nét even anders
Bij Boon-a-part Bridgereizen werken gemotiveerde vrijwilligers die de bridgearrangementen op een plezierige en ontspannen manier leiden. Naast het leiden van de bridgedrives zijn zij ook het gehele kerstarrangement hét aanspreekpunt voor onze gasten. Bent u in het bezit van minimaal het diploma CLA en bekend met het rekenprogramma van de NBB, dan is invalwedstrijdleider tijdens de kerstdagen misschien iets voor u.

Als wedstrijdleider bent u natuurlijk niet alleen. U maakt deel uit van een betrokken groep collega’s die onderling ervaringen uitwisselt en van elkaar leert. Daarnaast regelt Boon-a-part Bridgereizen al het bridgemateriaal en indien nodig een interne training.

Wat vragen wij van u als kerstwedstrijdleider?

Enthousiasme
U krijgt energie van het leiden van een bridgegroep. U bent enthousiast en zal er alles aan doen om een bridgearrangement tot een succes te maken.

Behulpzaam
U bent tijdens het bridgearrangement behulpzaam en staat altijd klaar om het iedereen naar de zin te maken. U bent betrokken en weet precies wat de wensen van onze gasten zijn.

Spin in het web
U bent op een arrangement de ogen en oren van Boon-a-part. U bent de schakel tussen het hotel, de bridgegroep en het hoofdkantoor. Samen zorgen wij dat het kerst bridgearrangement in goede banen wordt geleid.

Behulpzaam
De wedstrijdleiders staan voor de gasten klaar en zijn erop gericht om het iedereen naar de zin te maken.

Wat biedt Boon-a-part?

Vergoeding
Onze wedstrijdleiders ontvangen een dagvergoeding én eenvergoeding voor de gereden kilometers.

Gratis reis
Uiteraard betaalt Boon-a-part de volledige reis aan u als invalwedstrijdleider voor alles wat is inbegrepen voor de gast. U betaalt niets voor uw verblijf, ontbijt en diner.

Ervaring
Onze vaste wedstrijdleiders draaien al járenlang mee en hebben alles meegemaakt tijdens bridgearrangementen. Wij wisselen deze ervaringen en kennis continu met elkaar uit. Samen weten wij hoe te handelen in allerlei voorkomende situaties.

Leukste locaties
Met voorkeur voor een bepaald hotel of voor een bepaalde streek van het land proberen we rekening te houden.

Meer info of solliciteren?

Bent u naar aanleiding van deze informatie nieuwsgierig geworden? En beschikt u over een gezonde dosis enthousiasme, improvisatievermogen en betrokkenheid? Vul dan ons contactformulier in, zodat wij in contact kunnen komen met u. Wij streven ernaar om uw sollicitatie binnen 1 week te beantwoorden.

    Ik beschik over eigen bridgemateriaal (verplicht)