Wedstrijdleider worden bij Boon-a-part Bridgereizen?

Dat kan!

Op dit moment zijn wij op zoek naar gezellige en goede wedstrijdleiders. We zoeken koppels voor het organiseren van een bridgearrangement tijdens de december feestdagen 2020.

Wedstrijdleider maar dan een beetje anders
Wedstrijdleiders bij Boon-a-part Bridgereizen zijn gemotiveerde vrijwilligers die de bridgearrangementen op een plezierige en ontspannen manier organiseren en begeleiden. Als wedstrijdleider van Boon-a-part Bridgereizen moet u minimaal in het bezit zijn van diploma CLB. Naast het leiden van de bridgedrives bent u als gastheer en gastvrouw ook het gehele arrangement aanspreekpunt voor onze gasten, te beginnen bij de ontvangst met een welkomstwoord.

Als wedstrijdleider staat u natuurlijk niet alleen. U maakt deel uit van een betrokken groep collega’s die onderling ervaringen uitwisselt en van elkaar leert. Daarnaast regelen wij al het bridgemateriaal en zorgen we, indien nodig, voor een interne training. Onze wedstrijdleiders voldoen aan de volgende eigenschappen.

Deskundig
De wedstrijdleiders van Boon-a-part Bridgereizen zijn deskundig. Of het nu om de inhoud of de uitvoering van het Bridgearrangement gaat.

Betrokken
De wedstrijdleiders zijn betrokken en weten wat de wensen van de gasten zijn. Zij staan voor ze klaar op de momenten dat dat nodig is.

Enthousiast
De wedstrijdleiders van Boon-a-part Bridgereizen zijn enthousiast en zij zullen er alles aan doen om het bridgearrangement tot een succes te maken.

Behulpzaam
De wedstrijdleiders staan voor de gasten klaar en zijn erop gericht om het iedereen naar de zin te maken.

Ervaren
De wedstrijdleiders van Boon-a-part Bridgereizen zijn ervaren en weten hoe te handelen in allerlei voorkomende situaties.

Mobiel
Wedstrijdleiders blijven in de omgeving, zodat gasten in gevallen dat dat noodzakelijk is, op hen terug kunnen vallen.

Vergoeding:
Een bridgearrangement begeleiden doen onze wedstrijdleiders op vrijwillige basis met een vrijwilligersvergoeding.
Naast de vrijwilligersvergoeding betaalt Boon-a-part uw verblijf. Bij Boon-a-part vinden wij het belangrijk dat de wedstrijdleider ook een assistent meeneemt.
Daarom krijgt niet alleen de wedstrijdleider een vergoeding, maar ook de partner.

Meer info of solliciteren?
Voldoet u aan bovenstaande voorwaarden? Beschikt u over een gezonde dosis enthousiasme, improvisatievermogen en bent u betrokken? Bent u in de leeftijd tussen 50 en 75 jaar? Vul dan onderstaand formulier in. Dan zal er met u contact worden opgenomen.

Inschrijvingen zijn op het moment gesloten. Wij zullen de komende tijd contact opnemen met iedereen die een formulier heeft ingevuld. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen via info@boon-a-part.nl