Dat kan!

Op dit moment zijn wij op zoek naar gezellige en goede wedstrijdleider koppels voor het organiseren van een bridgearrangement tijdens de december feestdagen 2020.

Wedstrijdleider maar dan iets anders:
Wedstrijdleiders bij Boon-a-part Bridgereizen zijn gemotiveerde vrijwilligers die de bridgearrangementen op een plezierige en ontspannen manier organiseren/begeleiden. Als wedstrijdleider van Boon-a-part Bridgereizen moet u minimaal in het bezit zijn van diploma CLB. Naast het leiden van de bridgedrives bent u ook het gehele arrangement aanspreekpunt voor onze gasten als een  echte gastheer en/of gastvrouw, te beginnen bij de ontvangst met een welkomstwoord.

Als wedstrijdleider staat u natuurlijk niet alleen. U maakt deel uit van een betrokken groep collega’s die onderling ervaringen uitwisselt en van elkaar leert. Daarnaast regelen wij al het bridgemateriaal en zorgen we, indien nodig, voor een interne training. Onze wedstrijdleiders voldoen aan de volgende eigenschappen.

Deskundig
De wedstrijdleiders van Boon-a-part Bridgereizen zijn deskundig op alle fronten. Of het nu om de inhoud of de uitvoering van uw Bridgearrangement gaat.

Betrokken
De wedstrijdleiders zijn betrokken en weten precies wat uw wensen zijn. Zij staan voor u klaar op de momenten dat dat nodig is.

Enthousiast
De wedstrijdleiders van Boon-a-part Bridgereizen zijn enthousiast en zij zullen er alles aan doen om uw bridgearrangement tot een succes te maken.

Behulpzaam
Uw wedstrijdleiders staan voor u klaar en zijn behulpzaam om het iedereen naar de zin te maken.

Ervaren
De wedstrijdleiders van Boon-a-part Bridgereizen zijn ervaren en weten hoe te handelen in allerlei voorkomende situaties.

Mobiel
De wedstrijdleiders blijven in de omgeving zodat u in gevallen dat dat noodzakelijk is, op hen terug kunt vallen.

Vergoeding:
Een Bridgearrangement begeleiden doen onze wedstrijdleiders op vrijwillige basis met een vrijwilligersvergoeding.
Naast de vrijwilligersvergoeding betaalt Boon-a-part uw verblijf. Bij Boon-a-part vinden wij het belangrijk dat de wedstrijdleider ook een assistent meeneemt.
Daarom krijgt niet alleen de wedstrijdleider een vergoeding, maar ook de assistent.

Meer info of solliciteren?
Voldoet u aan bovenstaande voorwaarden en beschikt u over een gezonde dosis enthousiasme, improvisatievermogen en betrokkenheid, en bent u in de leeftijd tussen 50 en 75 jaar? Vul dan onderstaand formulier in. Er zal dan contact met u opgenomen worden.