In samenwerking met BridgeNL heeft Boon-a-part Bridgereizen een fantastische winactie! Bij ons maakt u kans op een volledig verzorgd bridgearrangement voor 2 personen t.w.v. €500,-

Stelt u zich eens voor: u arriveert bij een prachtig hotel, waar men u verwelkomt met hartelijke gastvrijheid. U verblijft in een stijlvol ingerichte, comfortabele kamer. Ontwaken met een uitgebreid ontbijt, genieten van een rustgevende wandeling in de omgeving en dan ’s avonds dineren waarna u geniet van de gezellige bridge in het hotel.

Klinkt dat als de perfecte vakantie? Wel, deze droom kan werkelijkheid worden. Doe mee met onze winactie en maak kans op dit luxe bridgearrangement voor twee personen -dit is uw kans!

Meedoen is simpel! Vul onderstaand formulier in en u doet mee met de loting. De winnaar wordt willekeurig gekozen en op 31 augustus per email op de hoogte gesteld.

Veel succes!

Doe mee met de winactie!

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Spelvoorwaarde

  1. Deelname aan deze actie is gratis en open voor personen van 18 jaar en ouder die woonachtig zijn in Nederland. Medewerkers van onze organisatie  zijn uitgesloten van deelname.
  2. De winnaar wordt willekeurig gekozen uit alle geldige inzendingen. De beslissing van de organisatie is definitief en er zal geen correspondentie worden gevoerd over de uitslag.
  3. De prijs bestaat uit een bridgearrangement voor 2 personen t.w.v. maximaal €500,-. De prijs is niet overdraagbaar en kan niet worden omgezet in contanten.
  4. De winnaar wordt via email op de hoogte gesteld.
  5. Door deel te nemen aan deze actie, gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens mogen worden verwerkt voor het beheer van deze actie. En dat u in de toekomst onze emailnieuwsbrief ontvangt. Uitschrijven van de nieuwsbrief is ten alle tijden mogelijk
  6. Dubbele inzendingen worden verwijderd en worden uitgesloten bij de loting.