Let op! Onderstaande informatie betreft onze Nederlandse reizen. Klik hier » voor de algemene voorwaarde van onze buitenlandse reizen.

Reserveren
U kunt telefonisch (0347-750444) of per e-mail ( info@boon-a-part.nl ) een plaats reserveren voor een van onze bridgearrangementen. Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur. Reserveren via internet kan ook, dit kan via onze bridgekalender.

Minimum deelname
Een bridgearrangement wordt geannuleerd indien onvoldoende (minder dan 16 personen, 5 dagen voor vertrek) belangstelling bestaat. Boon-a-part betaalt dan alle reeds overgemaakte bedragen aan u terug. U kunt in dit geval geen extra vergoeding claimen bij Boon-a-part.

Eénpersoonskamers
Wilt u alleen komen dan is dit bij ons geen probleem. Wij regelen in dit geval altijd een bridgepartner voor u.
De toeslag voor het gebruik van de éénpersoonskamer is in elk hotel 15 euro p.p.p.n. mits anders vermeld.

Annuleringen
Bij onverhoopte annulering zijn wij genoodzaakt de volgende kosten in rekening te brengen:

Op de Nederlandse arrangementen voor 1 jan 2021 gelden andere voorwaarden. Op deze reizen kunt u kosteloos annuleren tot 24 voor aanvang.

• Van de 20e t/m de 15e dag voor aanvang van de reis 50% van de totale reissom.
• Van de 14e t/m de 5e dag voor aanvang van de reis 75% van de totale reissom.
• Vanaf de 5e dag voor aanvang tot de vertrekdag van de reis 90% van de totale reissom.
• Op de dag van aanvang of later 100% van de reissom.

Voor annuleringen van Buitenlandse Bridgereizen gelden de A.N.V.R voorwaarden.

Hotelaccommodatie
U verblijft op basis van half-pension in comfortabele hotelkamers met minimaal douche en toilet. In veel gevallen behoort een bad tot de mogelijkheden. Tal van onze hotelkamers beschikken standaard over een zitje. Een televisie, telefoon en radio zijn in alle hotelkamers standaard aanwezig.

Bridgeprogramma
Op het bekende Boon-a-part bridgeprogramma staat elke middag of avond een bridgewedstrijd gepland. De bridgebegeleiding wordt verzorgd door Boon-a-part Bridgereizen. De computer berekent de uitslag en u krijgt uiteraard een persoonlijk overzicht van uw scores.

Genoemde tijden zijn áltijd onder voorbehoud en er kan van af geweken worden indien dit wenselijk en/of nodig geacht wordt.

Reserveringskosten
Voor al onze Nederlandse Bridgereizen betaalt u geen reserveringskosten. Voor onze buitenlandse reizen bedragen de servicekosten €20,- per reservering.
Noot: De toeristenbelasting wordt rechtstreeks verrekend in het hotel bij uw factuur voor gebruikte consumpties.

Publicatie prijzen internet of drukwerk
Kennelijke fouten in al onze reclame uitingen binden ons niet.
Wij behouden ons het recht voor om de reissom te wijzigen indien wijzigingen in de vervoerskosten, verschuldigde heffingen en wisselkoersen daar aanleiding toe geven. Tevens kunnen faciliteiten en/of toeslagen wijzigen.

Voorwaarden Reistegoed Voucher

  • De Reistegoed Voucher wordt enkel verstrekt aan de hoofdboeker van de oorspronkelijke boeking. In overleg kan de voucher eventueel worden overgedragen.
  • De Reistegoed Voucher kan uitsluitend gebruikt worden ten behoeve van (gedeeltelijke) betaling van één of meer (pakket)reizen uit het reisaanbod van Boon-a-part Bridgereizen of bij te boeken extra’s voor een bridgearrangement bij Boon-a-part Bridgereizen.
  • De Reistegoed Voucher is geldig tot minimaal één jaar na datum van uitgifte. De geldigheidsdatum staat op de voorzijde vermeld.
  • Indien u bij uw reservering minder besteedt dan de op de Reistegoed Voucher vermelde waarde, ontvangt u een restantvoucher waarop het alsdan resterende bedrag wordt vermeld. De datum van uitgifte en geldigheidsduur van de initieel uitgegeven Reistegoed Voucher blijven van toepassing op deze restantvoucher.
  • Indien u bij boeking meer besteedt dan de op de Reistegoed Voucher vermelde waarde, dient u het verschil bij te betalen.
  • Indien u na inwisseling van de Reistegoed Voucher de nieuw geboekte reis annuleert, ontvangt u wederom een voucher ter waarde van het bestede bedrag.
  • Indien Boon-a-part Bridgereizen aan de hand van enige ontbrekende (beveiligings)kenmerken enigszins het vermoeden heeft dat deze Reistegoed Voucher ongeldig of vervalst is, kan zij deze als ongeldig aanmerken en deze als betaalmiddel weigeren en contante betaling van de klant eisen. Kopiëren, namaken, vermenigvuldigen en/of op enigerlei wijze reproduceren van deze Reistegoed Voucher is verboden. Bij overtreding van deze bepaling wordt aangifte gedaan.
  • Deze Reistegoed Voucher valt niet onder de dekking van de garantieregeling van de Stichting Garantiefonds Reisgelden of de SGR.
  • Wanneer de Reistegoed Voucher niet is ingewisseld vóór het verstrijken van de geldigheidsduur, kan er nadien een verzoek bij Boon-a-part Bridgereizen worden ingediend om de (resterende) waarde van de Reistegoed Voucher in uitgekeerd te krijgen. Een dergelijk verzoek is mogelijk nadat de datum van uitgifte (van één jaar lang) is verstreken.
  • Voor vragen ten aanzien van (inwisseling van) de Reistegoed Voucher kunt u terecht op: www.boon-a-part.nl/reistegoedvoucher/

Deelname winactie
Prijsvragen gelden niet voor reeds gemaakte boekingen, deze zijn dus uitgesloten van deelname.

Reserveringen en/of informatie:
Boon-a-part Bridgereizen
Postbus 134
3430 AC Nieuwegein
Telefoon: 0347-750444

Openingstijden
Ons Call Center is geopend van: maandag t/m vrijdag van 09.00-17.00 uur.
Op zaterdag, zondag en op erkende Nederlandse feestdagen is ons Call Center gesloten.

In geval van nood
In noodgevallen (urgente zaken die niet kunnen wachten tot de eerst volgende werkdag) kunt u contact opnemen met onze alarmdienst via: +31 (0)6 183 780 30 ( 24 uur per dag bereikbaar).

E-mail: info@boon-a-part.nl
Website: www.boon-a-part.nl