Carla Timmermans en Gerrit Harkema

Datum Hotel Arrangement Nachten Prijs
17-02-2023 Hotel-Restaurant De Witte Brug Carnaval Bridgearrangement 3 €199,00
10-03-2023 Hotel-Restaurant De Zeegser Duinen Weekend Bridgearrangement 3 €199,00
Over Carla Timmermans en Gerrit Harkema:

Ik, Gerrit, heb in het voorjaar van 1983 bridgen geleerd en ben vanaf september dat jaar lid geworden bij Bridgekring Den Helder. Heb later de TCL-cursus gedaan en in 1994 mijn diploma als bridgedocent gehaald.

Carla heeft in 1996 bridgen geleerd van mij en was meteen verkocht.. Gelukkig zowel aan mij als aan het bridgespel ?.  Carla bridget niet altijd in clubverband, maar valt graag in bij de arrangementen als er een speler tekort komt.

Carla en ik gingen jarenlang 1 á 2 keer per jaar met vrienden naar een bridgeweekendje, ook naar Boon-a-part. We bedachten in die periode dat het leuk zou zijn om “later”, met een jaar of vijftien, als we met pensioen waren, wedstrijdleiders te worden. Het liep anders, ver voor ons pensioen was er een gelegenheid om te solliciteren. We hebben even overlegd, maar al snel de knoop doorgehakt en gesolliciteerd. Dat was in november 2008, dus nu alweer elf jaar geleden. Het is een geweldige “hobby” naast ons werkzaam bestaan. Elk weekend is weer anders, we komen gezellige mensen tegen, genieten van de goede hotels en het lekkere eten en verblijven zelf ook in omgevingen waar we normaal gesproken niet zomaar zouden komen. Oftewel, een mooie win-win situatie.


Meld u aan voor de nieuwsbrief