Edith en Hans van Bruggen

Datum Hotel Arrangement Nachten Prijs
22-07-2022 Resort-Hotel Zutphen Weekend Bridgearrangement 3 €239,00
05-08-2022 Hotel-Restaurant Leidschendam-Den Haag Weekend Bridgearrangement 3 €239,00
26-08-2022 Hotel-Restaurant Paasberg Weekend Bridgearrangement 3 €219,00
Over Edith en Hans van Bruggen:

Jaren geleden, toen zij zelf deelnemer waren aan bridgereizen, zeiden ze tegen elkaar: “Later als we er de tijd voor hebben, lijkt het ons ook leuk dit óók te gaan doen”.

In 2016 deed zich de gelegenheid voor om als inval wedstrijdleiders bij Boon-a-Part aan de slag te gaan. Die kans hebben ze met beide handen aangegrepen en tot nu toe zonder spijt! Elke 1ste keer is spannend, zo ook toen. Inmiddels zijn er vele arrangementen succesvol verlopen en gaat de begeleiding heel ontspannen. Wel blijft het iedere keer weer spannend. Zij vinden een goede sfeer in de groep heel belangrijk. Het geeft hen energie als zij de tevreden koppies van de gasten zien. Edith speelt al ruim 25 jaar bridge en is de fanatiekste van de twee. Zij speelt zo’n 2 à 3 keer  per week in NBB-clubverband. Als het even kan speelt Edith graag mee, hetgeen ook vaak lukt. Hans speelt een paar jaar korter bridge en speelt nu 1 keer per week. Zijn interesse ligt naast het spelen bij bridge ook meer op het organisatorische/bestuurlijke vlak. In het arbitreren ligt voor hem de uitdaging met deskundigheid en een kwinkslag de situatie voor beide partijen op te lossen. Lukt meestal wel..

Op de club spelen zij niet met elkaar, iets dat bij meer echtparen lijkt te spelen. Met viertallen zijn zij wel een paar en dat gaat prima!

Samen met de gasten hopen zij nog jaren een bijdrage te kunnen leveren aan het begeleiden van bridgereizen bij Boon-a-Part!


Meld u aan voor de nieuwsbrief